Vyhledávání


Kontakt

Hstyle Zlín
Třída T.Bati 1545
Zlín 760 01

E-mail: hstylezlin@centrum.cz

Nehtová modeláž, modeláž umělých nehtů

28.02.2010 18:38

 Nehtová modeláž nabízí řešení i těm, kteří vždy toužili po krásných, dlouhých nehtech, ale jejich vlastní nehty jsou slabé a často se lámou.

Poskytujeme:
~ francouzské malování gelem a aplikaci barevných gelů - NOVINKA
~ zdokonalení tvaru i délky nehtů gelovou i akrygelovou metodou
~ zpevnění přírodních nehtů
~ Nail art - zdobení nehtů

Nehtová modeláž je možná provést 2 základními materiály a potom jejich vzájemnou kombinací, což některým klientkám nejvíce vyhovuje

* gelová nehtová modeláž

                                            * akrygelová nehtová modeláž

* akrylová nehtová modeláž

 

Každá z uvedebých typů modeláže má svá specifika, která ovlivňují jejich samotný výběr.

 

GELOVÉ NEHTY

Gelové nehty se vyznačují trvanlivostí, pružností, odolností a v neposlední řadě také přirozeným vzhledem. Tato technika modeláže patří v současné době mezi nejoblíbenější.  A to proto, že je ze všech technik nejšetrnější k přírodním nehtům a také proto, že nehty vypadají velice přirozeně. Díky tomu, že nehty se tvrdí v UV LAMPĚ, je tato technika vhodná pro alergiky i astmatiky. Výhodou této techniky je, že se nemusí aplikovat jen na nehtové tipy, ale také i na přírodní nehty. Kvalitně vymodelované nehty působí velmi přirozené a mnohdy jsou téměř k nerozeznání od  přírodních nehtů. Neměli bychom zapomínat na pravidelné doplňování gelových nehtů cca 2-3 týdny.

  

AKRYGELOVÉ NEHTY

Akrygel je nově představený výrobek na našem trhu, který svou dvojitou sílou - pružnotí UV GELU  a tvrdostí AKRYLU a zároveň dokonalu přilnavostí (téměř 100%ní) předčí ostatní nehtové materiály. Akrygelové nehty mají vzhled skoro stejný jako gelové, ale tvrdost spíše jako porcelánové a pryskyřicové.  Báječné řešení pro ty, kterým gelové nehty nedrží, případně potřebují docílit větší tvrdosti nehtů.  Materiál se také vytvrzuje UV světlem.